Het museum is van 23 december tot en met 5 januari gesloten.

Adres

Het Sint Paulushofje
Markt 53 t/m 61 (ingang nummer 59)
4875 CC Etten-Leur
076 - 503 42 44
info@streekmuseumettenleur.nl

klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden

Het hele jaar door zijn wij open op woensdag, donderdag en vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Gedurende de zomerperiode zijn wij daarnaast ook op maandag en dinsdag open van 11.00 uur tot 17.00 uur (we volgen daarbij de zomertijd, dus vanaf zondag 25 maart tot zondag 28 oktober).

Alvorens u uw bezoek plant, kijkt u eerst even op onze facebookpagina facebook.com voor eventuele veranderingen in de openingstijden.

Tarieven

Kinderen tot 12 jaar: gratis
Jongeren van 13 t/m 17 jaar: € 2,00
Volwassen: € 4,50
Houders van een museumkaart: gratis
Leden van de Heemkundekring Jan uten Houte: gratis
Groepen, inclusief rondleiding: entreeprijs plus € 20,00 per gids
(het aantal gidsen is afhankelijk van de groepsgrootte)

Streekmuseum,
toegankelijk voor iedereen

Het Streekmuseum Etten+Leur is goed toegankelijk voor iedereen. Met lift, invalidentoilet en een gezellige koffiecorner op de begane grond. Er is volop (betaald) parkeergelegenheid in de buurt. Indien u met de trein komt, vanaf het station is het ongeveer 8 minuten lopen naar het Streekmuseum..

Museumkaart

De museumkaart geeft u gratis toegang tot het Streekmuseum Etten+Leur en daarnaast ook nog minstens 400 andere musea in Nederland.
Door de aanschaf van de museumkaart steunt u tevens ons Streekmuseum. Als u regelmatig musea bezoekt, is deze kaart zeker aan te bevelen.

Voor meer informatie, bekijk www.museumkaart.nl

Museumwinkel

De nieuwste aanwinst van ons Streekmuseum! Diverse streekgebonden producten: Etten-Leurs bier, wijn, honing, etc. Daarnaast heeft de winkel een uitgebreid aanbod van boeken die allemaal verhalen over het culturele erfgoed en geschiedenis van Etten-Leur en haar omgeving.